29 d’octubre de 2020 29/10/20

Consum reforça les seues mesures de seguretat davant el coronavirus

Consum reforça les seues mesures de seguretat davant el coronavirus - (foto 1)
 • Instal·la mampares de seguretat i ofereix gel desinfectant i guants als clients quan accedeixen a les botigues

Consum ha instal·lat mampares de seguretat de metacrilat en la línia de caixes del 100% de la seua xarxa comercial, per a protegir els seus treballadors i clients. Este procés es va iniciar el dissabte 21 de març, quan es van instal·lar les primeres mampares en 180 supermercats, fins al 24 de març, quan s’ha completat la instal·lació d’estes mampares de seguretat, en caixes alternes, ja que així s’atenen els clients per a garantir la distància de seguretat. A més, este servici s’ha oferit a la franquícia de Consum, Charter, que també està instal·lant les mampares en tots els supermercats.

Consum ha reforçat les mesures de seguretat i higiene, tant per a la plantilla com en els supermercats i les plataformes logístiques. Les tendes també disposen d’hidrogels i guants, com a mesures preventives, tant per a la plantilla com per als clients.

Mesures excepcionals

La Cooperativa ha pres una sèrie de mesures excepcionals per a oferir un servici de qualitat i procurar la salut i seguretat dels seus clients i treballadors, amb la finalitat d’evitar les aglomeracions i complir les indicacions de les autoritats com a conseqüència de l’estat d’alarma.

Estes mesures són:

 • La reducció de l’horari d’obertura al públic des del 16 de març, des de les 10 del matí fins a les 20 de la vesprada, per a totes les tendes pròpies. L’objectiu d’esta mesura és garantir el servici de reposició dels productes, abans de l’obertura i després del tancament.
 • La limitació a 6 unitats d’una mateixa referència per persona i dia, apel·lant a fer una compra responsable.
 • El control de l’aforament a les tendes, per a la qual cosa treballem en col·laboració amb les administracions públiques. Així mateix, es demana que es respecte la distància de seguretat de més d’un metre, tant en la línia de caixes com amb els treballadors de la tenda.
 • L’augment dels servicis de neteja i desinfecció en tots els punts de venda.
 • A l’entrada de les tendes es dona gel desinfectant i guants de plàstic (els de la secció de Fruita i Verdura) als clients com a mesura de prevenció i seguretat.
 • Sobre estes mesures s’està informant, tant mitjançant els membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials.

Col·laboració ciutadana

Consum sol·licita la col·laboració de tota la població, amb les recomanacions següents:

 • Que només vaja a fer la compra una persona per família, i que s’abstinguen de fer-ho, en la mesura possible, els ancians, xiquets i grups de risc.
 • Recorda que només s’ha d’anar a comprar si és imprescindible.
 • L’ús de guants per a anar a comprar. Una vegada finalitzada la compra, s’han habilitat uns contenidors a l’eixida per a depositar-los.
 • El pagament amb targeta i no fer-ho en efectiu, per a evitar el contacte físic.
 • Tapar-se la boca quan s’esternude o es tussa, utilitzant un mocador d’un sol ús, o sobre el colze.
Pujar