elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Coneix a Sandra Valero, la representant valenciana d'Eurovisió Júnior 2023

Coneix a Sandra Valero, la representant valenciana d'Eurovisió Júnior 2023
  • Amb només 11 anys ha publicat diversos temes propis i ha participat en concursos com "Idol Kids" o "La Voz Kids"

Sandra Valero s'ha convertit en la nova representant espanyola d'Eurovisió Júnior 2023. Natural de la localitat de Benetússer, i amb només onze anys, la valenciana porta una important carrera musical a la seua esquena. Coneguda per participar en talents musicals com "Idol Kids" i "La Voz Kids", també ha tret diversos temes propis i ha participat en el musical "El Guardaespaldas".

La jove va començar a cantar amb quatre anys i després d'un procés de selecció on ha superat a més de 100 aspirants, Sandra es converteix en la tercera valenciana a representar a Espanya en aquest certamen, després de Melania en 2019 i Carlos Higes en 2022. Eurovisió Júnior se celebrarà a Niça (França) el pròxim 26 de novembre.

De moment, RTVE es troba immersa en la selecció de la cançó més adequada per a ella. Al llarg del mes de setembre, es gravarà el videoclip del tema triat, que RTVE haurà d'entregar a la Unió Europea de Radiodifusió (UER) abans del 16 d'octubre.

En aquesta ocasió, sota el lema 'Herois', els organitzadors busquen empoderar als xiquets i xiquetes inspirant-se en els superherois i superheroïnes dels còmics i el cinema. La cançó amb la qual va emocionar al jurat en el càsting presencial a Madrid va ser ‘Part del teu món’ de "La Sireneta”.

RTVE busca que Sandra vaig aconseguir revalidar o millorar el resultat de l'any passat amb Carlos Higes situant-se dins del top 10. Fins hui, Espanya només ha aconseguit la victòria amb María Isabel i el seu tema "Abans morta que senzilla" en 2004.

Pujar