elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana rep als primers bebés nascuts este 2024

La Comunitat Valenciana rep als primers bebés nascuts este 2024

  La Comunitat Valenciana ha tancat l'any 2023 amb una caiguda dels naixements del 0'5% respecte a l'any anterior, un descens de la natalitat que és la tònica de les últimes dècades.
  No obstant això, en iniciar cada any girem la mirada cap als hospitals per a conéixer quins són els primers valencians a nàixer en l'atzar del nou exercici de 2024.

  Així, el primer bebé de l'any ha nascut a l'Hospital Universitari del Vinalopó, d'Elx, i l'ha fet a les 00.25 hores, ha pesat 3.320 quilos en nàixer i es diu Chole.

  Els seus pares s'han mostrat molt feliços amb l'arribada de la nounada que ha sigut la primera de la Comunitat Valenciana, expliquen des del centre hospitalari que ha vist el primer naixement del territori quan es comptava menys de mitja hora de l'any 2024.

  Per part seua, a la província de València el primer part ha sigut el d'Elara, una xiqueta que ha pesat 3.200 grams, que ha sigut il·luminada en La Fe de València a les 00.53 hores del dia 1.

  Mentrestant, a Castelló dos dels primers naixements de la província han ocorregut a la mateixa hora, a les 15.02 hores. Es tracta d'Hugo, un home amb un pes de 3.775 grams a l'Hospital de Vinaròs, i de Marc, un home amb un pes de 2.940 grams a l'Hospital General de Castelló.

  MÉS FOTOS
  La Comunitat Valenciana rep als primers bebés nascuts este 2024 - (foto 2)
  La Comunitat Valenciana rep als primers bebés nascuts este 2024 - (foto 3)
  La Comunitat Valenciana rep als primers bebés nascuts este 2024 - (foto 4)
  Pujar