elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana és la que més diners gasta en el Sorteig de El Niño

La Comunitat Valenciana és la que més diners gasta en el Sorteig de El Niño

  Després dels premis de la Loteria de Nadal que han repartit La Grossa per tota Espanya, inclosos en la Comunitat Valenciana, arriba una segona oportunitat este dissabte, 6 de gener, amb el Sorteig Extraordinari de El Niño.

  Així, este dia de Reis els valencians tornaran a estar pendents dels bombos per a veure si la sort torna a acompanyar. I és que València està entre les cuidades més agraciades històricament (15 vegades ha tocat), juntament amb Madrid, Barcelona i Bilbao.

  Per això, no és d'estranyar que, a diferència de ‘La Grossa’, la Comunitat Valenciana és la que més gasta en loteria per al sorteig de ‘El Xiquet’ (126 milions), seguida d'Andalusia (123 milions), Madrid (116 milions) i Catalunya (100 milions).

  De mitjana, els espanyols es gasten 17,97 euros en este sorteig, però existixen províncies que superen esta xifra, com Soria (60,98 euros), que se situa clarament en primera posició, sent el segon lloc per a Palència (34,15 euros).
  Enguany hi ha disponibles 55 sèries amb 100.000 bitllets cadascuna i es repartiran 770 milions d'euros en premis, un 10% més que l'any anterior. Destaquen el primer premi de 2 milions d'euros a la sèrie, el segon, de 750.000 euros a la sèrie, i el tercer, de 250.000 euros.

  “Este sorteig és amb el qual els loteros i les loteras iniciem l'any i un dels més especials. Després de molts mesos preparant les vendes d'estes dates, este sorteig representa, per als espanyols i espanyoles, la il·lusió per iniciar un nou any ple d'esperança i noves oportunitats”, explica Borja Muñiz Urteaga, president d'Anapal, Agrupació Nacional d'Associacions Provincials d'Administradors de Loteria.

   

  Pujar