17 de gener de 2021 17/1/21

La Comunitat Valenciana contractarà 260 MIR com a rastrejadors

La Comunitat Valenciana contractarà 260 MIR com a rastrejadors - (foto 1)
  • Es tracta de llicenciats en Medicina que no han tingut plaça en l'últim examen MIR

 El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reforçarà la labor de rastreig de casos de coronavirus amb la contractació de 260 persones llicenciades en Medicina que han realitzat l'examen MIR, però no han tingut plaça.

Així mateix, Puig ha avançat també que el ple del Consell aprovarà aquest divendres el programa de autoconcert per als equips d'Atenció Primària, que començarà a posar-se en marxa la setmana vinent i permetrà incrementar les consultes a les vesprades en els centres de salut.

"El sistema públic de salut està absolutament blindat", ha manifestat el president, que ha recordat que la inversió en Sanitat ha augmentat en més de 1.000 milions d'euros en els últims anys.

A més, atesa la taxa d'incidència de coronavirus en la Comunitat Valenciana en relació amb altres territoris, ha reivindicat tant la labor dels i les professionals de la Sanitat com els resultats de la direcció política que s'està realitzant de la gestió de la lluita contra la pandèmia, sempre guiada per criteris de caràcter tècnic.

Pujar