elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat encadena sis dies seguits sense morts per coronavirus

La Comunitat encadena sis dies seguits sense morts per coronavirus
  • Durant el cap de setmana s'han notificat 102 altes i 37 casos positius

102 altes, 37 contagis i zero morts. Aqueixos són les dades que deixa la pandèmia del coronavirus en la Comunitat durant el cap de setmana i que es fan públics en la jornada d'aquest dilluns. D'aquesta manera, en aquests moments queden actius 282 casos, la qual cosa suposa un 1,5% del total de positius.

Així es desprén de les dades facilitades per la conselleria de Sanitat segons els quals es compleixen sis dies consecutius sense que s'haja notificat cap defunció per coronavirus en cap de les províncies valencianes.

Una bona notícia que deixa el número total de morts en la Comunitat des de l'inici de la pandèmia en 1.475 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d'Alacant i 736 a la província de València.

Referent als nous contagis produïts aquests últims dies, s'han confirmat 37 – dos d'ells en residències de majors – la majoria d'ells a la província de València. Per províncies, s'han detectat 6 a Castelló, 7 a Alacant i 24 a València.

Per part seua, la situació als hospitals valencians millora dia a dia amb una disminució de les persones ingressades així com dels quals requereixen vigilància intensiva. Hui dia es comptabilitzen 51 pacients, 4 d'ells en les Unitats de Vigilància intensiva: 5 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 20 a la província d'Alacant, d'ells 2 en l'UCI; i 26 a la província de València, d'ells 2 en l'UCI.

Finalment, Sanitat dóna compte de la situació en les residències de majors on en aquests moments segueixen amb positius 6 centres: 1 a Alacant i 5 a la província de València. A més, es troben sota vigilància activa 4 centres: 1 a Alacant i 3 a València.

Pujar