24 de setembre de 2020 24/9/20

Compromís es decanta per *Errejón per a fer front al 10N

Compromís es decanta per *Errejón per a fer front al 10N - (foto 1)

    L'Executiva de Compromís ha decidit de manera amplia unir el seu futur polític al del partit polític d'Iñigo *Errejón, Més Madrid. Així ho ha decidit l'Executiva del partit en una reunió celebrada aquesta vesprada, on s'han congregat els principals rostres del partit valencià.

    El debat estava sobre la taula des que es coneguera la decisió del Rei de convocar noves eleccions, i les discrepàncies internes no feia més que aflorar en els últims dies. D'una banda, els membres del Bloc – entre els quals es troba Joan Baldoví, apostaven públicament per unir-se a Errejón, mentre que altres veus procedents d'Iniciativa – com és el cas de Mónica Oltra - preferien un futur conjunt amb Unides Podemos.

    Finalment, després de realitzar una votació 3 dels 23 membres han votat per un confluència amb Unides Podemos, 2 s'abstingut i la resta han votat a favor de presentar-se a les eleccions de la mà de Més Madrid. Després d'aquesta votació la formació preguntarà demà a les seues bases perquè es pronuncien.

    La decisió final haurà d'estar presa abans del pròxim 29 de setembre, data límit per a registrar les candidatures que concorreran en les pròximes eleccions generals.

    Pujar