elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor el compositor valencià Bernardo Adam Ferrero

Mor el compositor valencià Bernardo Adam Ferrero
  • Va composar l'himne en record a les víctimes del coronavirus

Ha mort aquest dimecres el compositor valencià Bernardo Adam Ferrero, una referència en la música de la Comunitat Valenciana.

Adam, natural d'Algemesí, va compondre obres molt reconegudes, una de les últimes l'himne que va dedicar a les víctimes valencianes del coronavirus.

A més, va dirigir desenes de bandes musicals de tota la península i va formar part d'agrupacions musicals com les d'Énguera, Benifaió, Cullera, Llíria o les bandes militars de València, Sant Sebastià i Madrid.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat la seua defunció a través de les seues xarxes socials, on ha indicat que "el món de la música està de duel per un valencià lleial a la seua terra".

La vetla es realitzarà aquest dimecres 12 d'octubre en el Tanatori Servisa (Avinguda dels Tarongers, escaira Serradora) de 12h a 20h i la missa tindrà lloc el dijous 13 d'octubre a les 11.30h a l'Església de Santa María de la Mar de València. Posteriorment, a les 13.30 h, serà incinerat en el Crematori del Cementeri General de València.

Pujar