elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Cocentaina sol·licita a Conselleria una subvenció per a la neteja de barrancs

  L’ajuda s’ha sol·licitat per un import de 26.500 € mitjançant la convocatòria de la Conselleria d’Agricultura i Transició Ecològica.

  Aquestes ajudes consisteixen en la neteja dels fondos dels barrancs de Sant Cristòfol i de Fontanelles, ja que per culpa de les pluges es queda el fondo dels barrancs ple de brutícia i de pedres, cosa que fa que siga un inconvenient si hi ha algun temporal fort de pluges i l’aigua arriba fins al nucli urbà.

  Per això, des del departament d’Obres i Serveis es considera de vital importància aquest tipus d’actuacions, ja que s’actuarà en un tram de 150 m2 a la zona del barranc de San Cristòfol i de 250 m2 a la zona de Fontanelles. Es retirarà tota l’erosió dels barrancs que prové de les àrees anteriors als fondos.

  L’objectiu fonamental en aquestes zones d’evacuació d'aigües pluvials es tindre aquestes zones netes i en condicions, per evitar problemes al nucli urbà.

  La Regidora d’Obres i Serveis, Mariona Carbonell, explica que «encara que no ens atorgaren aquesta subvenció, les actuacions que tenim planificades en la memòria valorada les realitzarem amb fons municipals, perquè les considerem necessàries per evitar desperfectes a la zona del polígon de Sant Cristòfol i a la zona de nucli urbà de l’avinguda de Xàtiva».

  Pujar