elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Iniciada la licitació de les obres d’unificació del CEIP San Juan Bosco de Cocentaina

Iniciada la licitació de les obres d’unificació del CEIP San Juan Bosco de Cocentaina

  El 22 de juliol l’Ajuntament de Cocentaina obria el termini de presentació d’ofertes per a les empreses que opten a la demolició i construcció del nou col·legi del Bosco que unificarà una escola partida en dos.

  Tota la informació per a presentar-se a aquesta obra es troba ja accessible al portal de contractació i, la mateixa vesprada de ser penjada, ja hi havia empreses demostrant el seu interés per accedir.

  La data màxima per a la presentació d’ofertes acabarà el 7 de setembre, moment en què la taula de contractació de l’Ajuntament de Cocentaina iniciarà les gestions per a valorar totes les ofertes amb els criteris objectius que conté el plec i adjudicar els 3 lots a les empreses que millors condicions oferisquen.

  Està previst, si no sorgix cap inconvenient, que l’obra puga iniciar-se a finals de desembre de 2020 o ja entrat el 2021. Una obra valorada en 5.691.968,06€ i que es dividix en tres lots:

  1. Demolició i condicionament.

  2. Construcció del col·legi d’educació infantil i primària.

  3. Equipament per a l’edifici i el gimnàs.

  L’alcaldessa i regidora d’Educació, Mireia Estepa, explica que està emocionada: «ens trobem davant de l’obra més important de tota la legislatura i la qual posarà fi a 31 anys de reivindicacions, lluites i molt molt de treball. Causa una gran emoció pensar en un futur pròxim on les condicions del Bosco siguen les que els xiquets i les xiquetes mereixen i necessiten, una escola única que no faça que les mestres hagen de caminar 800m per a arribar a l’altre edifici. Des del govern seguim centrades en que aquest projecte siga una realitat, en ell estan les nostres energies i, també, la nostra il·lusió».

  Pujar