17 de gener de 2021 17/1/21

Ciutadans lamenta que "el tripartit i Vox rebutgen publicar mensualment les despeses dels grups parlamentaris"

Ciutadans lamenta que "el tripartit i Vox rebutgen publicar mensualment les despeses dels grups parlamentaris" - (foto 1)
  • Tony Woodward: “Cal eixir de la bambolla política i ser cent per cent transparents amb cada euro de diners públics”

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes Tony Woodward ha lamentat que el tripartit i Vox rebutgen la proposta de Ciutadans per a reformar el reglament del Parlament i publicar mensualment les despeses dels grups parlamentaris.

Woodward, que va defensar ahir la proposta, va afirmar que “la transparència és el millor antídot contra la corrupció” i va recordar que el grup parlamentari de Cs presenta, de manera voluntària, els seus comptes en la seua pàgina web tots els mesos.

En aquest sentit, el diputat va reclamar “sentit comú” i va considerar que “la transparència és crucial per a mantindre una relació de confiança entre la ciutadania i els poders públics”.

“Volem que tots els grups donem a conéixer de manera senzilla, transparent i detallada l'ús que fem dels diners públics”, va afegir durant el seu discurs, al mateix temps que va defensar que “cal eixir de la bambolla política i ser cent per cent transparents amb cada euro de diners públics”. La iniciativa de Ciutadans respon a les indicacions de la Sindicatura de Comptes que exigeix més llum sobre les despeses dels grups parlamentaris.

Pujar