elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Chesco desbloqueja'm”: el missatge d'amor més viral que han penjat en un semàfor de la Comunitat Valenciana

“Chesco desbloqueja'm”: el missatge d'amor més viral que han penjat en un semàfor de la Comunitat Valenciana
  • Els internautes no han tardat a fer circular la imatge a través de les xarxes socials

Arriba Sant Valentí i hi ha els qui aguditzen l'enginy per a no deixar escapar cap cita romàntica amb el seu enamorat o enamorada. Fins i tot els que, per diferents motius s'han distanciat, aprofiten el 14 de febrer per a fer un gest d'afecte que demostre l'amor cap a l'altra persona.

Les xarxes socials i els telèfons intel·ligents han posat a la disposició de la gent una nova fórmula per a impedir que l'altra persona puga localitzar-te i enviar-te missatges: el bloqueig.

Això és el que ha hagut de passar entre Chesco i la seua enamorada anònima, que no ha dubtat a llançar un missatge al seu estimat per a poder reconciliar-se i, perquè no, celebrar este dimecres Sant Valentí.

“Chesco desbloqueja'm” és el missatge que esta anònima enamorada ha penjat d'un semàfor de Santa Pola i la imatge no ha tardat a fer-se viral.

Els internaturas han aprofitat el cartell per a publicar-lo i compartir-lo en les seues xarxes socials. Alguns volen saber el motiu pel qual Chesco ha bloquejat a la seua ex amiga. Per descomptat enginye no els ha faltat i s'han marcat uns bons riures.

 

Pujar