Castellano

Cevisama 2024: Quan comença la fira de la ceràmica, l'arquitectura i el disseny de València?

Cevisama 2024: Quan comença la fira de la ceràmica, l'arquitectura i el disseny de València?
  • Enguany la fira celebra el seu 40 aniversari, millorant les xifres de pre-registre de visitants de l'edició anterior

Cevisama, el destacat esdeveniment que se celebra a València, és l'epicentre on convergixen la ceràmica, els banys, les idees, els materials i les textures procedents de tot el món. El seu propòsit radica a descobrir les tendències que modelaran el futur tant de l'arquitectura exterior dels edificis com del disseny interior de cada espai.

Este esdeveniment anual servix com el punt de trobada fonamental per a tota la indústria ceràmica, del bany i de la pedra natural.

La fira internacional de referència del sector ceràmic millora les xifres del pre-registre de visitants comptabilitzades en l'edició anterior. Una dada que demostra la gran expectació que està generant la celebració del 40 aniversari de Cevisama.

La campanya de compradors està sent un èxit en tindre ja confirmats més de 800 convidats procedents principalment d'Europa, Amèrica del Nord i Orient Mitjà.
Quant a la classificació per zones geogràfiques, el 41% dels convidats són de la Unió Europea; el 16% d'Orient Mitjà; el 13% procedixen d'Amèrica del Sud; el 12% d'Amèrica del Nord; un 5% del nord d'Àfrica; el 5% de la resta d'Àfrica; 4% d'Àsia; 3% venen d'Europa de l'Est i un 2% Oceania.

Organitzat per Fira València, Cevisama es destaca com una cita internacional de referència, que no sols oferix una plataforma per a exhibir les últimes tendències i novetats sectorials, sinó també com un espai d'intercanvi de coneixements i innovació per als professionals del sector.

Enguany, Cevisama tindrà lloc del 26 de febrer a l'1 de març i es convertix en el focus amb major interés del sector gràcies a la presència de la gran majoria de fabricants de la indústria ceràmica, l'equipament de bany i sectors afins, que participen presentant les seues últimes propostes.

Així, Cevisama congrega en un breu espai de temps tot el poder de compra nacional i internacional, des d'empreses de distribució, prescriptors (arquitectes, interioristas, promotors…) a grans grups de compra garantixen a les firmes expositores el millor escenari possible per a fer networking, crear noves relacions comercials i detectar noves vies de negoci.

Pujar