11 de juliol de 2020 11/7/20

El youtuber Perxitaa i Ikea fan realitat la renovació de la biblioteca del CEIP Jaume I de Catarroja

El youtuber Perxitaa i Ikea fan realitat la renovació de la biblioteca del CEIP Jaume I de Catarroja - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El youtuber Perxitaa i Ikea fan realitat la renovació de la biblioteca del CEIP Jaume I de Catarroja - (foto 2)

  El CEIP Jaume I de Catarroja compta amb una renovada biblioteca amb mobles de disseny cedits per Ikea gràcies a la iniciativa duta a terme pel youtuber de Catarroja i antic alumne de centre, Perxitaa. Es tracta d’un projecte que ha contat amb l’estreta colaboració de l’AMPA i l’Ajuntament de Catarroja per a fer posible aquest nou espai totalment renovat i dissenyat per la marca de mobles sueca mitjançant al seu projecte social.

  Jaume Cremades, ara conegut com Perxitaa nick pel qual se l’identifica gràcies a la seua tasca com a creador de continguts a Youtube, és un dels ambaixadors d'Ikea en aquest projecte social per renovar espais de centres educatius amb mobiliari de la marca sueca. Per això, va decidir contactar amb el centre i va transmetre a la marca, que compta amb un establiment a la veïna localitat d'Alfafar, la possibilitat que es renovara un espai tan important per a l'alumnat com és la biblioteca, i així es van posar mans en l'obra.

  Des d'aquesta setmana l'alumnat de el centre te al seu abast una biblioteca de disseny amb diversos ambients diferenciats en els que les seues usuàries podran disfrutar de el plaer de la lectura i l'aprenentatge.

  A més, per a l'estrena de la biblioteca, l’alumnat del centre va poder comptar amb la presència de Perxitaa, qui s'ha fotografiat i signat autògrafs a les xiquetes i xiquets, a més de deixar el seu segell personal a la paret de la biblioteca. En aquest primer dia han acompanyat a professors, alumnat i personal d'Ikea, responsables de l'equip de govern municipal, encapçalats per Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, i Lorena Silvent, vicealcaldessa, els que han mostrat la seua "satisfacció" perquè iniciatives com aquesta acaben repercutint en el nostre municipi.

  Pujar