elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 6.000 alumnes i alumnes comencen el curs escolar a Catarroja

Prop de 6.000 alumnes i alumnes comencen el curs escolar a Catarroja
  • El CEIP Vila Romana ha estrenat una aula de 2 anys en aquest curs 2021-2022

Aquest matí ha començat el segon curs escolar amb les mesures de seguretat per la Covid19 a Catarroja. Els centres educatius del municipi han obert les seues portes seguint tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries i des de l'Ajuntament de Catarroja, una vegada més, s'han posat els mitjans perquè aquesta tornada a l’escola es realitze amb totes les garanties possibles.

“Durant aquestes dues setmanes estaré visitant els centres escolars de Catarroja, parlant amb els seus equips directius per a comprovar que tot estiga correcte i per a atendre, com sempre, les seues necessitats d'última hora. Els nostres centres tenen l'aval de la seua professionalitat i la gran tasca realitzada el passat curs, demostrant que no estalviaran esforços perquè l'alumnat estiga en les millors condicions”, explica José Antonio Cuberos, regidor d'Educació.

Enguany, els centres han mantingut les entrades i les eixides que ja es van adequar durant el curs passat. En aquest aspecte, des de l'Ajuntament s'ha treballat perquè aquestes siguen segures en els centres en els quals podia sorgir alguna complicació a causa de la seua ubicació. Així doncs, es mantindrà el reforç, amb atenció policial, dels accessos als centres Paluzié i Jaume I pel Camí dels Corregudes, així com els talls de trànsit al carrer Music Gimeno per a l'accés al col·legi Joan XXIII.

En un altre àmbit, una de les principals novetats durant aquest curs a Catarroja serà la creació d'una nova aula per a xiquets i xiquetes de 2 anys en el CEIP Vila Romana. D'aquesta manera, s'àmplia l'oferta educativa pública en aquesta franja d'edat en el municipi

Finalment, pel que fa a reformes en les infraestructures escolars, des de la regidoria d'Educació s'han posat mans en l’obra per a atendre les demandes dels centres. En aquesta línia, el CEIP Joan XXIII i el CEIP Paluzié comptaran les pròximes setmanes amb una zona d'ombra. També en els pròxims mesos, el CEIP Vila Romana veurà una renovació en les seues instal·lacions que no influirà el transcurs habitual de les classes.

De cara a l'any pròxim, s'està treballant en l'execució dels Pla Edificant dels CEIP Jaume I i CEIP Bertomeu Llorens, així com està en procés d'estudi la sol·licitud d'un Pla Edificant per al CEIP Paluzié i l'IES Bertomeu Llorens, amb l'objectiu de millorar les actuals instal·lacions.

Pujar