elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La pluja derroca part d'una falla a Catarroja i atrapa davall a una persona

La pluja derroca part d'una falla a Catarroja i atrapa davall a una persona
  • Els serveis sanitaris van atendre el ferit per politraumatisme que va ser traslladat a la Fe

MÉS FOTOS
La pluja derroca part d'una falla a Catarroja i atrapa davall a una persona - (foto 2)
La pluja derroca part d'una falla a Catarroja i atrapa davall a una persona - (foto 3)

La intensitat de les pluges que van caure sobre Catarroja va derrocar part de la falla El Toll atrapant davall a una persona que va necessitar assistència sanitària.

Sobre les 23.00 hores, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències va rebre l'avís que una falla de Catarroja havia caigut i un home havia quedat atrapat davall del monument. Immediatament els serveis sanitaris es van desplaçar fins a l'avinguda Doctor Marañón per a atendre el ferit. El CICU va mobilitzar una unitat de suport vital bàsic que va atendre l'home de 42 que va patir politraumatismes i va ser traslladat a l'hospital La Fe de València en l'ambulància SVB.

El fort xàfec, a conseqüència de la DANA, que va caure sobre bona part de la Comunitat Valenciana va provocar que diversos monuments fallers s'ensorraren o patiren desperfectes, com La Meditadora, de la falla municipal de València, que l'aigua va fer saltar la pintura en la barbeta. Malgrat tot, les comissions falleres i els artistes van demostrar capacitat i aguant, i van esperar que la tempesta passara per a arreglar els danys i repintar els monuments. Ahir era la Plantà i hui pansa el jurat, de fet ja està passant per a valorar les falles i donar els premis de 2021.

Pujar