elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’assemblea de Compromís per Catarroja avala la llista electoral proposada per Jesús Monzó

L’assemblea de Compromís per Catarroja avala la llista electoral proposada per Jesús Monzó

  L’assemblea de Compromís per Catarroja, celebrada passat el dimecres 15 de març, ha avalat la proposta de candidatura presentada per Jesús Monzó, alcalde i cap de llista per a les eleccions del 28 de maig.

  Les nombroses persones militants que van participar en l’assemblea van refrendar amb un 91,30% de suport una llista electoral caracteritzada per la continuïtat en els seus primers llocs, amb el reforç de persones amb perfils professionals relacionats amb les àrees de gestió municipal en totes les seues àrees.

  Segons Jesús Monzó «és una aposta per configurar un govern fort, d’alta capacitat professional i política, per tal de seguir transformant Catarroja i d’afrontar els reptes que se’ns plantegen en la pròxima legislatura amb garanties de solvència i professionalitat». D’esta forma s’ha generat «un equip unit i cohesionat, basat en persones militants i simpatitzants compromeses amb el projecte». La llista també inclou persones independents.

  Cal recordar que el passat mes de novembre es van celebrar primàries a cap de llista, procés pel qual es va escollir a Jesús Monzó com a candidat amb un 93,75% de vots positius.

  Durant les pròximes setmanes Compromís per Catarroja portarà a terme diferents assemblees temàtiques per tal de donar forma al programa electoral amb què concorrerà a les eleccions del 28 de maig, i que tindrà com a eixos bàsics el desenvolupament econòmic sostenible, la transició ecològica i el benestar social de la ciutadania catarrogina.

  Pujar