elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Catarroja treballa de forma continua per a millorar el servei en temps de covid19

L’Ajuntament de Catarroja treballa de forma continua per a millorar el servei en temps de covid19

    L'Ajuntament de Catarroja ha treballat des del primer minut per a adaptar els seus serveis i instal·lacions a la situació actual provocada per la covid19. Entre aquestes adaptacions destaca el curs de prevenció que tot el personal de l'Ajuntament està realitzant durant aquests dies i que també ha estat a la disposició de les regidores i regidors municipals a causa del seu continu contacte amb els empleats municipals. Aquesta formació s'ha realitzat online i conté informació elaborada per especialistes en matèria de seguretat i salut de la Covid-19.

    Aquest curs de prevenció és l'última de les mesures que s'han implantat des del primer moment, on ja es va elaborar un protocol exhaustiu per a poder garantir la seguretat dels empleats de la casa. Un protocol que està en constant revisió i actualització. D'igual forma, s'ha distribuït contantemente material de protecció individual (EPI), màscares, guants i gel hidroalcohólico a tots els treballadors a més dels temporals provinents dels programes de treball temporal.

    També s'han creat zones concretes d'atenció a la ciutadania (OMIC i Espai Barraques), s'ha millorat la cita prèvia i s'han organitzat els departaments estancs, bambolla, amb la finalitat de tindre més control en el cas de detectar-se algun positiu. En aqueix cas, s'elabora llistat de persones amb relació estreta per a poder fer les proves PCR.

    Finalment, des d'alcaldia s'ha elaborat un protocol per a cerimònies civils, revisat per l'empresa de prevenció, amb l'objectiu de continuar oferint aquest servei a la ciutadania, amb totes les garanties sanitàries.

    Pujar