elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les famílies catarrogines escolaritzades en ‘La Encarnación’ rebran suport de l'Ajuntament de Catarroja

Les famílies catarrogines escolaritzades en ‘La Encarnación’ rebran suport de l'Ajuntament de Catarroja
  • Núria Blanch explica que rebran ajuda per als recursos que necessiten mentre se soluciona el problema de transport al centre d'educació especial de Torrent

Les 10 famílies catarrogines afectades pel problema de transport al Centre d'Educació Especial ‘La Encarnación’ de Torrent rebran suport de l'Ajuntament de Catarroja. Segons explica la regidora de Benestar Social, Núria Blanch "és de justícia social que l'alumnat i les famílies afectades pel no servei de transport al centre d’educació especial tinguen recursos per poder fer front a la situació sobrevinguda des de l'inici de curs".

Únicament dos alumnes dels deu que acudeixen al Centre d'Educació Especial ‘La Encarnación’ de Torrent estan assistint a les classes amb un vehicle compartit. La resta de l'alumnat "no podem dur-los perquè no tenim vehicle i és complicat amb els xiquets amb transport motoritzat", explica una de les mares afectades.

Els representants de les famílies s'han reunit amb la responsable de Benestar Social per explicar i analitzar conjuntament la situació de les famílies i buscar la millor solució al problema, iniciat amb el no servei d'autobús de la línia que passa per Catarroja per arreplegar a l'alumnat amb necessitats especials.

Pujar