elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Falles de Catarroja 2023. Així som’ de Salvador Domingo és el cartell seleccionat per a les festes falleres catarrogines

‘Falles de Catarroja 2023. Així som’ de Salvador Domingo és el cartell seleccionat per a les festes falleres catarrogines
  • La segona edició d’aquest concurs ha pujat el nivell amb més varietat i participants

L'Ajuntament de Catarroja ja té cartell per a les seues Falles 2023. Des de la regidoria de Festes, per a encendre la flama de les celebracions falleres es va llançar la segona edició del concurs per a seleccionar el cartell que millor encaixara amb la festa gran valenciana. L’obra guanyadora ha resultat, ‘Falles de Catarroja 2023. Així som’ de Salvador Domingo Bets, qui arreplega el testimoni d’Arturo Marzal el primer guanyador amb la seua obra, ‘Torna el foc de primavera’.

“Una vegada més hem vist que Catarroja és un poble d'artistes. Hem rebut un ampli ventall de propostes amb técniques molt diverses, amb una guanyadora que dotarà d'una major identitat a les nostres festes falleres. A més, el premi per a la persona guanyadora sempre es quedarà en el municipi ja que els 150 euros de premi s'hauran de gastar en el comerç local”, explica Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja.

El jurat ha valorat un concurs amb obres de gran nivell, recollint diferents formats per a l'elaboració dels cartells des dels tradicionals a aquarel·la, fins a muntatges digitals o fotogràfics. Enguany la decisió del jurat ha estat molt renyida optant per la força que l’autor ha expressat en la fallera que es veu representada amb el monyo en flames en l’obra de Salvador Domingo.

 

Pujar