elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dues persones immobilitzen a l'amo d'un habitatge a Catarroja per a robar-li

Dues persones immobilitzen a l'amo d'un habitatge a Catarroja per a robar-li
  • La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones per robatori amb violència i intimidació

L'Àrea d'Investigació d'Alfafar, en el marc de l'operació TOCTOC, ha procedit a la detenció de dos homes de vint anys d'edat, per la seua presumpta autoria en un delicte de robatori amb violència i intimidació en un domicili en la localitat de Catarroja.

Pel que sembla, l'11 de març de 2021, sent les 10.00 hores del matí, un veí de la citada localitat, estant a l'interior del seu habitatge va rebre una trucada des del porter automàtic. Després d'obrir la porta del seu habitatge i comprovar que no hi havia ningú, és assaltat per sorpresa per part de dos joves, els qui mitjançant l'ús de la violència, accedeixen a l'interior de l'habitatge immobilitzant a la víctima en el saló agarrant-la del coll.

Després d'agredir-li repetidament i amenaçar-li amb donar-li una pallissa de mort i davant la situació d'extrema vulnerabilitat de la víctima, van sostraure més de 10.000 euros, diverses joies i rellotges de la seua propietat.

Fruit de labors d'investigació realitzades per part d'aquesta àrea, es va aconseguir esbrinar que, pel que sembla, els autors dels fets eren coneguts de la víctima, per la qual cosa es va citar a la mateixa per a prendre-li una nova declaració, de la qual es va obtenir la identitat de tots dos subjectes, els qui van resultar ser familiars de la persona agredida, tots dos autors espanyols de 20 anys.

Per tot això es va procedir a la detenció de tots dos homes, per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Les diligències van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció Número 1 de Catarroja en funcions de guàrdia.

Pujar