elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crisi pel coronavirus: Catarroja es queda també sense falles

Crisi pel coronavirus: Catarroja es queda també sense falles
  • Preguntes i respostes sobre les mesures preses per l'Ajuntament de Catarroja

L’Ajuntament de Catarroja, seguint les indicacions del Ministeri i Conselleria de Sanitat, dóna ordre de suspendre totes les activitats relacionades amb les falles. Aquest fet implica la revocació dels permisos d’ocupació de la via publica per a celebrar actes relacionats com, la mascletà, l’ofrena, sopars populars, revetlles…

En este sentit, l’Ajuntament ha donat ordre a les 9 comissions falleres que ubicaren una carpa mòbil en la seua demarcació, a procedir al desmuntatge de la mateixa en un període de 24 hores. Per tal de comunicar aquesta decisió i d’atendre a les demandes de les comissions falleres, el regidor de Festes, Miquel Verdeguer, es reunirà amb les presidències hui mateix.

D’altra banda, malgrat que a Catarroja, a hores d’ara, cap persona ha donat positiu pel COVID19 (Coronavirus) s’ha donat ordre per a incrementar la neteja dels centres municipals, així com treballar en la conscienciació per tal d’evitar contagis repartint fullets informatius elaborats per Conselleria.

Aquestes decisions s’han pres en reunió extraordinària de l’equip de govern, on també han participat representant del personal municipal i policia local. D’altra banda, recordar que l’Ajuntament està en continua comunicació amb el Centre de Salut per a atendre a les necessitats en cas que siga necessari.

Preguntes i respostes sobre les mesures preses per l’Ajuntament de Catarroja:

- Es prendrà cap mesura amb el Mercat Municipal i l’ambulant?

No tenim cap indicació de Conselleria ni del Ministeri perquè aquesta activitat no continue amb normalitat, aixi que, tant el Mercat, com les activitats paral·leles es realitzaran

- Què passa amb les activitats esportives?

Mentre l’administració autonòmica no ens diga el contrari, les instal·lacions continuaran obertes i les competicions dependran de cada federació que serà l’encarregada de prendre la decisió de la conveniència o no.

- Es realitzaran les activitats municipals programades?

Seguint les recomanacions, la resta d’activitats municipals es realitzaran amb normalitat: actes dia de la dona, activitats al Mercat, actuacions al TAC…

- Què succeïx amb les Falles en els centres educatius i escoletes?

En aquest cas, les celebracions que impliquen ocupació de la via publica no es podran realitzar, mentre que les activitats l’interior dels centres educatius queden a disposició de la direcció del centre.

Pujar