15 d’agost de 2020 15/8/20

Catarroja suspén les Falles 2020

Catarroja suspén les Falles 2020 - (foto 1)

  Una vegada coneguda la decisió de Junta Central Fallera de suspendre les Falles del 2020 davant la incertesa al voltant de la situació generada per la COVID19, l'Ajuntament i les comissions catarrogines han pres idèntica decisió després de la reunió telemàtica celebrada en la vesprada nit d'ahir. Amb el suport de totes les comissions s'ha optat per la dura decisió de no celebrar les Falles de 2020 a Catarroja.

  En la reunió, l'Ajuntament de Catarroja ha estat representat per Jesús Monzó, alcalde, Lorena Silvent, vicealcaldessa i Miquel Verdeguer, regidor de festes. En la reunió han participat les comissions falleres de Catarroja, així com la UAFC, els qui ja van acordar el cap de setmana passat que esperarien la decisió de València per a prendre la determinació de cancel·lar o no.

  Aquesta cancel·lació ha significat també una presa de decisió respecte a les falleres majors i la seua cort d'honor. En aquest sentit, s'ha optat perquè aquestes repetisquen el reinat que no han pogut exercir en 2020, en el pròxim exercici.

  Des de l'Ajuntament s'ha mostrat, una vegada més la col·laboració a totes les comissions falleres del municipi així com al sector que envolta la festes: artistes, músics, restauració i moda, que es veuran afectats per aquesta cancel·lació.

   

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar