18 d’octubre de 2019 18/10/19

Cs Catarroja promet més neteja, major cura mediambiental, millors serveis socials i baixada d'impostos

Cs Catarroja promet més neteja, major cura mediambiental, millors serveis socials i baixada d'impostos - (foto 1)
  • Marcela Tomás presenta una candidatura “orgullosa de Catarroja” i “compromesa per a millorar la vida de tots els veïns”

MÉS FOTOS
Cs Catarroja promet més neteja, major cura mediambiental, millors serveis socials i baixada d'impostos - (foto 2)

La candidata de Ciutadans (Cs) Catarroja, Marcela Tomás, ha promés “més neteja, major cura mediambiental, millors serveis socials i baixada d'impostos”.

“Volem una Catarroja lluenta. Per això, reforçarem el servei de neteja viària i vigilarem que siga efectiu; reforçarem els tractaments de control de plagues i augmentarem la freqüència de recollida d'estris de la via pública”, ha assegurat.

Sobre les mesures mediambientals, ha explicat, “insistirem a demanar les aportacions d'aigua necessaris per a l'Albufera, crearem una borsa interempresarial de productes per a economia circular, replantarem la part arbòria amb espècies autòctones i sol·licitarem una estació fixa ICA de control de la qualitat de l'aire, entre altres iniciatives”.

Pel que fa a serveis socials, la candidata de Cs ha concretat que “ajudarem les persones que necessiten elements externs per a millorar la seua qualitat de vida: ajudes especials per a localitzadors, audiòfons, ulleres o cadires de rodes”. “A més, protegirem al nostre veïns contra els desnonaments i proporcionarem ajudes energètiques i habitacionals a les famílies necessitades”, ha afirmat.

Finalment, Tomás s'ha compromés a “baixar els impostos perquè ningú haja de tornar a passar-se anys per a recuperar els seus diners per cobraments excessius, com els de les plusvàlues”.

“Hi ha molta més mesures per a aconseguir una Catarroja més còmoda, vivible i amable”, ha manifestat al mateix temps que ha destacat que “tenim projecte i tenim un equip de persones orgulloses d'aquest municipi i compromeses en la seua millora”.

ocultar
Cs Catarroja promet més neteja, major cura mediambiental, millors serveis socials i baixada d'impostos
Pujar