elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Catarroja instal·la les primeres gateres per a les colònies felines

Catarroja instal·la les primeres gateres per a les colònies felines
  • El projecte naix amb l’objectiu de millorar el control de les colònies del carrer, així com fomentar en benestar animal

La regidoria de Benestar Animal hi ha instal·lat 9 gateres per a les colònies felines de la localitat. Aquestes gateres s’han repartit entre el polígon, la EPA Paluzie, la Casa Museu d’Alfonso i la Vil·la romana.

Aquests allotjaments garanteixen unes condicions òptimes d’aïllament i habitabilitat per aquests animals. A més estan fabricats amb materials resistents de fàcil neteja i desinfecció. D’altra banda, estan pensades perquè les persones voluntàries hi puguen ficar el menjar per als felins.

“Les colònies felines controlades ajuden a mantindre els carrers de les ciutats lliures de plagues de rosegadors, ous, insectes i xicotets rèptils. A més contribuïxen a una bona convivència entre els animals i les persones. Aixi doncs, també són una bona manera de començar a compartir espais amb els "altres habitants" del nostre municipi”, ha afegit Beatriz Sierra, regidora de Benestar Animal.

Pujar