elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els alumnes de 3r i 4t de Primària dels col·legis de Catarroja reben formació sobre l'ús dels petards

Els alumnes de 3r i 4t de Primària dels col·legis de Catarroja reben formació sobre l'ús dels petards
  • La Policia Local de Catarroja imparteix en els centres uns tallers perquè l'alumnat conega els riscos que suposa utilitzar focs artificials

Un any més, la policia local de Catarroja ha entrat en els centres d'educació Primària del municipi per a parlar a l'alumnat dels riscos que suposa la utilització de focs d’artifici. Així doncs, la ciutadania més jove ha pogut atendre les normes de seguretat bàsiques per a evitar esglais durant aquests dies en què l'ús de petards o derivats als nostres carrers és més freqüent per la celebració de les Falles.

En aquest cas ha sigut l'alumnat de 3r i 4t de Primària el que ha rebut la xarrada formativa dels policies que han escoltat amb molta atenció i amb necessitat, ja que elles i ells volen gaudir també de la pólvora en aquests dies de falles.

Aquesta no és l'única vegada que la policia local de Catarroja entra a les aules dels centres educatius del municipi per a treballar amb l'alumnat. Fa unes setmanes ja van visitar els col·legis del municipi per a oferir tallers sobre educació viària en una altra de les activitats complementàries que ofereixen en matèria de seguretat i educació ciutadana.

 

Pujar