elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Zara tanca la persiana a Castelló 32 anys després

Zara tanca la persiana a Castelló 32 anys després
  • Pocs dies després del tancament, una part de l'edifici ja es pot llogar. Vols saber per quant?

L'emblemàtic comerç de Zara en el centre de Castelló ha tirat definitivament la persiana en el centre de la capital.

32 anys més tard d'obrir les seues portes, dijous passat va ser l'últim dia en què va obrir el comerç d'Inditex, després de finalitzar les rebaixes d'hivern, tal com va anunciar la companyia.

Ara, el local lluïx cada vegada més buit mentre els operaris s'emporten taulells i maniquins, quedant diàfan el que abans era un dels locals més grans de la ciutat.

Pocs dies després del tancament, una part de l'edifici ja es pot llogar. Així es pot veure en la web de l'Idealista pel preu de 3.500 euros al mes i s'oferix com un espai diàfan, que inclou un lavabo i el mobiliari comercial actual del qual es podrà fer ús si és compatible amb el teu negoci. A més, la propietat disposa de suficient espai de magatzematge en les plantes superiors del qual podreu fer ús i també de subministraments d'aigua i llum.

Zara es va situar en 1992 en el centre de la ciutat, en l'edifici on situaven els mítics magatzems Lemon i va explorar més tard amb l'obertura d'un altre local enfront del Corte Inglés, que va tirar el tancament en 2017. Ara, només manté el local del centre comercial La Salera.

En este cas, la nova corporació municipal va intentar mediar amb Inditex per a tractar de buscar una eixida al tancament, però l'empresa nascuda a la Corunya ha decidit seguir avant amb el tancament.

 

MÉS FOTOS
Zara tanca la persiana a Castelló 32 anys després - (foto 2)
Zara tanca la persiana a Castelló 32 anys després - (foto 3)
Zara tanca la persiana a Castelló 32 anys després - (foto 4)
Pujar