elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024

Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024
  • El Pregoner Infantil, Adrián Gil, ha cantat els versos de Vicent Pau Serra en una cavalcada multitudinària en la qual la Reina Infantil, Vega Torrejón, ha sigut una altra de les protagonistes indiscutibles de la jornada

Galeria de fotos
Magdalena 2024: Pregó infantil - 01
Magdalena 2024: Pregó infantil - 01
Galeria de fotos
Magdalena 2024: Pregó infantil - 02
Magdalena 2024: Pregó infantil - 02
Galeria de fotos
Magdalena 2024: Pregó infantil - 03
Magdalena 2024: Pregó infantil - 03
Galeria de fotos
Magdalena 2024: Mascletà 04/03
Magdalena 2024: Mascletà 04/03

Més de 2.000 xiquets representants de més de 30 col·legis i de diferents col·lectius festers, padrines infantils, presidents infantils, collas, gaiatas, ens vinculats i associacions han participat en el Pregó Infantil aquest dilluns festiu en la capital de la Plana.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, acompanyada de la Reina, Lourdes Climent; el Pregoner, César Agut; la regidora de Festes, Noelia Selma i la resta de regidors de la corporació, han gaudit des de la tribuna d'autoritats de l'emocionant cavalcada infantil que enguany ha elevat com a protagonista indiscutible al xicotet Adrián Gil, que ha vist complit el seu somni als seus 12 anys en cantar els versos de Vicent Pau Serra davant milers de castellonencs en el dia gran dels xiquets. Una altra de les protagonistes d'aquest acte destacat de les festes de la Magdalena ha sigut la Reina Infantil, Vega Torrejón.

La primera edil ha destacat que “els xicotets estan omplint de vida Castelló. És emocionant veure com gaudeixen i com ens contagien a tots eixa alegria que els caracteritza”. “Hui Adrián ens ha fet rememorar els nostres orígens, igual que ho va fer el dissabte César. Són la veu de les nostres festes”, afig.

Una desfilada que ha arrancat amb la Unitat Canina de la Policia Local al ritme de Dolçaina i Tabal partint des del Forn del Pla al carrer Sant Roque i ha recorregut els carrers Sanahuja, María Agustina, Major, Gasset, Porta del Sol i Ruiz Zorrilla, finalitzant en l'avinguda Rei don Jaime.

Sens dubte, el moment més especial ha sigut escoltar el pregoner infantil damunt del seu cavall. El seu currículum musical ha ajudat el xicotet a entonar a tot pulmó el Pregó Infantil davant la mirada expectant dels espectadors que esperaven el minut de glòria del castellonenc.

La primera edil ha animat als castellonencs a “que continuen gaudint d'aquestes festes tan participatives en les quals acollim amb els braços oberts a tot aquell que ve de fora. Castelló té una particularitat i és que les nostres festes són de tots i per a tots”.

MÉS FOTOS
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 2)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 3)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 4)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 5)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 6)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 7)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 8)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 9)
Els xiquets de Castelló protagonitzen el Pregó Infantil de la Magdalena 2024 - (foto 10)
Pujar