elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Imprudència al volant: circula per Castelló de la Plana a més de 180 km/h i ho compartix en internet

Imprudència al volant: circula per Castelló a més de 180 km/h i ho compartix en internet
Imprudència al volant: circula per Castelló a més de 180 km/h i ho compartix en internet
  • El cotxe circulava per la ronda de Castelló, una via limitada a 60 km/h

Pot semblar impossible, però no ho és. Un conductor ha posat el seu cotxe a 180 km/h en una ronda de Castelló la velocitat de la qual està limitada a 60, ho grava amb el telèfon mòbil i el compartix en el seu compte d'Instagram.

En el vídeo es pot veure com el cotxe circula per la ronda, mentre el copilot grava el comptaquilòmetres i a poc a poc la velocitat va pujant fins als 181 km/h que capta el vídeo. A continuació, el copilot gira el mòbil cap a la via, per la qual circula un altre vehicle al qual passa en arribar a la rotonda.

Després d'eixir de la rotonda, el conductor torna a accelerar i el comptaquilòmetres torna a pujar fins a superar els 170 km/h.

A quina sanció es podria enfrontar?

En una via limitada a 60 km/h, excedir este límit de velocitat per menys de 30 km/h suposarà una multa de 100 euros i no se li retirarà cap punt per velocitat.

No obstant això, a partir dels 91 km/h, la multa serà de 300 euros i dos punts menys.

De 111 a 120 km/h, la multa ja ascendix a 400 euros i quatre punts menys. De 121 a 130 km/h, la multa són 6 punts menys i 500 euros.

Mentre que si se superen els 131 km/h, com és el cas d'este conductor imprudent, la sanció és de 600 euros i sis punts menys.

Pujar