elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Què és el Twerk, el ball que ha catapultat a una castellonenca com la millor d'Espanya?

Què és el Twerk, el ball que ha catapultat a una castellonenca com la millor d'Espanya?
  • Llicenciada en Art Dramàtic i integrant de Xarxa Teatre, Paula Escamilla és la reina en esta mena de ball que s'ha fet popular a tot el món

Una artista de Castelló, Paula Escamilla, s'ha convertit en la reina del Twerk a Espanya, una forma de ball sensual i provocativa que s'ha tornat molt popular a tot el món.

Amb el seu moviment de malucs i glutis, el twerking ha sigut adoptat per cultures i comunitats de tot el món, i ha sigut integrat en la música, la televisió i la cultura popular en general

Paula Escamilla, veïna de Castelló, ha aconseguit una fita en consagrar-se com la campiona nacional de Twerk, el campionat de la qual, l'Spain Twerk Champions, celebrat el passat cap de setmana a Madrid, va atraure a entusiastes d'esta disciplina de diverses regions autònomes.

Llicenciada en Art Dramàtic amb especialització en manyaga corporal i teatre gestual, és una apassionada de les danses urbanes, el dancehall i, per descomptat, el twerk.

Actualment, forma part de la companyia Xarxa Teatre, és cofundadora d'Escandall Teatral i destaca com a exponent de la comunitat nacional de twerk freestyle gràcies al seu estil personal distintiu.

El pròxim desafiament d'Escamilla serà a l'abril, quan participe en l'"Internacional Twerk Champions", un esdeveniment mundial que reunirà talents de diverses parts del món. Allí, planeja presentar propostes innovadores que mai abans s'han vist en esta mena de competències.

Pujar