elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els turistes del primer creuer de l'any visiten la plaça Major, l'Ajuntament, el Fradrí i els ‘xiringuitos’ de la platja de Castelló

Els turistes del primer creuer de l'any visiten la plaça Major, l'Ajuntament, el Fradrí i els ‘xiringuitos’ de la platja de Castelló
  • La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha valorat com “molt positiva l'arribada del MS Seven Splendor” i ha assegurat que “ens ha servit per a ensenyar a turistes de tot el món alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat”

MÉS FOTOS
Els turistes del primer creuer de l'any visiten la plaça Major, l'Ajuntament, el Fradrí i els ‘xiringuitos’ de la platja de Castelló - (foto 2)

El Patronat de Turisme ha fet balanç sobre l'arribada del MS Seven Splendor, el primer creuer que arriba a Castelló des de la pandèmia i que va portar ahir a més de 1200 visitants a Castelló entre turistes i tripulació. La regidor de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que “l'experiència ha sigut molt positiva, molts han triat l'oferta que vam oferir des del Patronat de Turisme i continuarem treballant per a aconseguir consolidar aquest tipus de turisme de creuers, perquè es beneficie l'economia local”.

Segons dades del Patronat, més de 200 creueristes van fer ús dels autobusos llançadora que es van posar a la seua disposició per a ensenyar als visitants diferents atractius del Grau i del centre de la ciutat.

Miralles ha explicat que “gràcies a aquest servei d'autobusos els turistes van poder conéixer l'encant de les nostres platges, amb l'oferta dels xiringuitos. Això ha sigut gràcies a que enguany s'ha treballat molt i en coordinació amb totes les administracions perquè estigueren oberts, després de molts anys, des de Setmana Santa. També han pogut conéixer la qualitat de la nostra gastronomia o l'oferta del nostre comerç local, així com els llocs més emblemàtics de Castelló”.

D'altra banda, Miralles ha explicat que “més de 200 creueristes van assistir a les diferents visites guiades programades per Castelló podent visitar la plaça Major i els seus voltants”. A més, van tindre oportunitat de conéixer l'Ajuntament on van ser rebuts en el Saló de Plens per l'alcaldessa. “En concret, s'ha oferit la visita guiada ‘Essència a Castelló’, incloent-hi visites al refugi antiaeri i al Fadrí, oberts especialment per als turistes del creuer ja que de normal romanen tancats els dilluns”.

Segons la regidor de Turisme, “el MS Seven Splendor ha marcat l'inici d'una sèrie de creuers que arribaran a Castelló en els pròxims anys, brindant l'oportunitat a visitants de tot el món de conéixer a fons la nostra ciutat”.

Així mateix, Miralles ha assenyalat que “tenim la intenció de potenciar aquest tipus de turisme i, en col·laboració amb l'Autoritat Portuària, continuarem treballant per a les empreses del sector incloguen a Castelló com a port base i una parada d'interés en els seus itineraris. Un vincle Port-ciutat, que continuarem impulsant en benefici de tot Castelló”.

 

Pujar