elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme es reunix amb 35 agències de viatges per a mostrar la seua oferta de turisme familiar en el workshop Tour & Kids celebrat a Múrcia

Turisme es reunix amb 35 agències de viatges per a mostrar la seua oferta de turisme familiar en el workshop Tour & Kids celebrat a Múrcia
  • “Aquest workshop ha sigut una gran oportunitat per a poder donar a conéixer l'oferta turística en la qual estem treballant perquè la nostra ciutat es convertisca en referent, especialment en el referit al turisme familiar”

Un total de 35 agències de viatges s'han reunit amb el Patronat de Turisme en el workshop Tour & Kids celebrat a Múrcia. Arantxa Miralles, regidor de Turisme, ha explicat que “aquest workshop ha sigut una gran oportunitat per a poder donar a conéixer l'oferta turística en la qual estem treballant perquè la nostra ciutat es convertisca en referent, especialment en el referit al turisme familiar”.

Cal recordar que el Patronat de Turisme està treballant en coordinació amb la regidoria de Família i Infància en una oferta de turisme familiar de qualitat. Així mateix, el regidor de Família i Infància, Alberto Vidal, ha assegurat que “és fonamental crear experiències turístiques que estiguen adaptades per a les famílies, i estem treballant amb diferents institucions i associacions per a aconseguir este objectiu”.

Turisme de influencers

“Aquest workshop també ha sigut una gran oportunitat per a treballar en el turisme de influencers”, ha assenyalat Miralles. En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “ens hem pogut reunir amb un total de quatre influencers per a estudiar les diferents possibilitats de promoció turística que ens poden oferir per a donar a conéixer la ciutat a nous perfils turístics”.

Aquest tipus de turisme ja es va començar a valorar en Fitur 2024, on el Patronat de Turisme va mantindre nombroses reunions en esta línia amb l'objectiu de construir una oferta turística innovadora i atractiva per a les noves generacions.

Pujar