elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sals: “L'actitud dels socialistes és delirant, ara denuncien l'anunci de l'acord amb el CD Castelló”

Sals: “L'actitud dels socialistes és delirant, ara denuncien l'anunci de l'acord amb el CD Castelló”
  • El portaveu de l'equip de govern critica que “des del PSPV utilitzen de manera injusta la campanya electoral com a eina per a paralitzar la gestió municipal i perjudicar als qui sí que aposten per Castelló”

El portaveu de l'equip de govern, Vicent Sales, ha criticat aquest matí l'actitud del grup socialista de l'Ajuntament respecte a les seues denúncies presentades davant la Junta Electoral de Zona, respecte a la celebració de diversos actes i iniciatives municipals.

El portaveu ha afirmat que “l'actitud dels socialistes és delirant: després d'intentar paralitzar el Festival del Vent, ara denuncien l'anunci de l'acord amb el CD Castellón; un acord tan important, tan esperat per tots els aficionats i de molta complexitat, d'urgència perquè el CD Castellón puga començar amb garanties la seua marxa pel futbol professional”.

“Ataquen a l'Ajuntament per l'acord aconseguit amb el CD Castellón per a la cessió d'ús del Castalia. En lloc de reconéixer avanços per a Castelló és clar que la manera de fer oposició és en contra de l'interés general dels castellonencs”, ha assegurat.

Vicent Sales ha recordat que aquest acord de cessió de l'Estadi Municipal de Castàlia es tracta “d'una concessió administrativa de la qual han sigut partícips, a través d'una decisió plenària, tots els grups polítics de l'Ajuntament, i que porta quasi un any de negociacions i de treball de diferents departaments municipals i els seus respectius tècnics. Un treball conscienciós i, en clau de ciutat, que alguns continuen veient com una estratègia electoral. Els regidors de l'oposició van estar convidats a l'acte que es va fer per a anunciar l'acord, van declinar la seua assistència per diversos motius però en cap cas es tracta d'un acte electoralista”.

“Potser el que haurien de fer els socialistes és deixar de fer el ridícul d'esmenar-se a si mateixos, i voler boicotejar assumptes tan importants com aquest”, ha dit.

Per a l'edil “sembla que el que de veritat volen des del PSPV és tirar per terra tot l'important treball que s'ha fet per part municipal en els últims mesos, amb el millor acord tant per al club, per a la ciutat, per a l'Ajuntament i per a l'afició albinegra”.

Per al regidor portaveu, “estem davant un intent de paralitzar la gestió municipal que es realitza des de l'Ajuntament. I els principals perjudicades són els propis veïns de Castelló”.

No obstant això, Vicent Sales ha posat de manifest que “enfront d'un PSOE retorçat i nociu per als interessos de Castelló, els veïns poden estar tranquils amb un govern com el de Begoña Carrasco continua treballant per a fer de Castelló una ciutat d'oportunitats i de futur”.

“Des de l'equip de govern tornarem a presentar quantes al·legacions siguen necessàries, defensant la labor de gestió enfront dels intents de bloqueig i paràlisi dels socialistes”, ha avançat.

Festival del Vent

El regidor s'ha referit també a la denúncia en de la celebració del Festival del Vent afirmant que “els socialistes tiren la pedra i amaguen la mà, sense tindre en compte el mal que ja han fet a les empreses del ‘Festival del Vent’ i el seu impacte beneficiós per a moltes famílies de la nostra ciutat. Estan posant bastons a les rodes en un projecte que ells no van saber dur a terme”.

Sales, ha recriminat que “des del PSPV utilitzen de manera injusta la campanya electoral com a eina per a paralitzar la gestió municipal i perjudicar als qui sí que aposten per Castelló, sense importar-los les quantioses pèrdues econòmiques que s'hagueren pogut generar en demanar la supressió del Festival del Vent aquest cap de setmana. Hui referent a això hem sabut que s'han esmenat a ells mateixos intentant escórrer l'embalum, en un exercici d'hipocresia”.

“Algú que ha tingut responsabilitat de govern no pot dir que desconeixien que la suspensió d'aquest festival causaria pèrdues als empresaris. Part del mal ja és irreparable i són culpables d'això”, ha explicat el regidor.

“Tothom pot veure que el PSPV està en contra dels qui volen invertir a Castelló. I no tenen cap objecció a bloquejar i perjudicar a qui siga amb la condició de traure un suposat rèdit polític”.

“S'ha demostrat també la postura dels socialistes en contra d'una col·laboració amb Adepla que ens permet desestacionalitzar el turisme, la qual cosa ells no van fer, no volen que el faça l'actual equip de govern. Prefereixen destruir abans de reconéixer la seua inoperància durant huit anys de mandat municipal”, ha assegurat Sales.

El PSOE critica que "Sales manipula la realitat"

 

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Patricia Puerta, ha qualificat de “surrealistes” les paraules del portaveu del govern municipal, Vicent Sales, “que en aquests mesos en el càrrec s'ha convertit en la persona més manipuladora i demagoga del PP i Vox, capaç d'inventar-se realitats paral·leles i de generar crispació en la ciutadania”.

L'últim episodi de Sales és “inventar-se que des del PSPV hem denunciat l'acord de l'ajuntament amb el CD Castellón, cosa que és rotundament fals i que exigim que rectifique de manera immediata”. La queixa que ha traslladat el Grup Municipal Socialista davant la Junta Electoral de Zona de Castelló “és denunciar el que és una absoluta propaganda política per part del PP de les iniciatives municipals, alguna cosa que, en període electoral, està prohibit, repetisc, està prohibit per la Loreg”.

Després de l'acord subscrit amb el CD Castellón, “l'han venut en xarxes socials, tant de l'ajuntament com de l'alcaldessa, Begoña Carrasco, de manera propagandística i per a aprofitar-lo políticament per al PP, alguna cosa que prohibeix la llei ,i això és el que hem denunciat davant la Junta, no el conveni, com diu de manera injusta el senyor Sales”.

De fet, la denúncia socialista “és més àmplia, perquè se centra en una actuació global de l'Ajuntament de Castelló i la seua alcaldessa, Begoña Carrasco, que realitzen continuadament, dia rere dia, una campanya institucional de venda d'assoliments i inauguracions encobertes, així com reunions amb diferents associacions i col·lectius de la ciutat, i això està prohibit”.

De la mateixa manera, “té broma que Sales tinga la descaradura de dir que en l'acord amb el CD Castellón hem sigut partícips tots els grups polítics, quan han menyspreat la moció conjunta del ple i ens han tingut apartats de les negociacions amb el club; de fet, no tenim document algun sobre aquest acord, la qual cosa reflecteix la seua absoluta demagògia”.

Sobre el Festival del Vent, ja vam dir dissabte passat que “és responsabilitat de l'equip de govern municipal que presideix l'alcaldessa, Begoña Carrasco, com a organitzadora de l'esdeveniment al costat d'altres entitats, l'haver triat per a l'1 i 2 de juny les dates del citat festival, en plena campanya de les eleccions europees”.

Malgrat que la publicació oficial dels comicis es va produir en el BOE del 9 d'abril, “totes les institucions són coneixedores des de maig de l'any passat de la convocatòria de les eleccions europees per al 9 de juny”. L'Ajuntament de Castelló, com a coorganitzador del Festival del Vent al costat de l'associació empresarial Adepla, “és el màxim responsable de decidir unes dates que suposen un seriós conflicte amb la campanya electoral i les seues possible utilització partidista, com ja han estat fent durant les últimes setmanes”.

Per això, “si algú ho ha posat en perill és PP i Vox, que es creuen que poden utilitzar al seu antull les actuacions municipals en benefici de les seues sigles polítiques, a més de donar a entendre que per a ells les lleis no existeixen”, conclou Patricia Puerta.

Pujar