elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

‘Retorn a la Ciutat’ transforma el centre de Castelló en un gran escenari d'art internacional

‘Retorn a la Ciutat’ transforma el centre de Castelló en un gran escenari d'art internacional
  • La regidor de Cultura, María España, afirma que la resposta dels castellonencs “està sent aclaparadora; places i carrers plens de gent amb l'impacte econòmic que això suposa”

MÉS FOTOS
‘Retorn a la Ciutat’ transforma el centre de Castelló en un gran escenari d'art internacional - (foto 2)
‘Retorn a la Ciutat’ transforma el centre de Castelló en un gran escenari d'art internacional - (foto 3)

La Ciutat Castelló continua sent l'epicentre de la cultura més internacional aquest cap de setmana gràcies al cicle ‘Retorn a la Ciutat’, que està batent enguany rècords d'assistència amb places i carrers plens de públic gràcies a l'elenc d'artistes que han transformat el centre urbà n un gran escenari.

Només el divendres l'assistència estimada en els diversos espectacles va ser de més de 2.500 persones, tal com ha confirmat la regidor de Cultura, María España.

En aquest sentit, Espanya ha afirmat: “Estem aclaparats per la resposta dels castellonencs. Places plenes, terrasses amb cua i la cultura omplint tots els carrers. Solament el divendres van ser més de 2.500 persones les que van participar en les activitats de ‘Retorn a la Ciutat’. Una xifra que ho diu tot i que esperem triplicar quan el diumenge finalitze el festival. No obstant això, el més important no és el número, sinó les milers de somriures i mirades plenes d'il·lusió, de xiquets i majors gaudint d'una oferta variada i per a tots els públics”.

Aquest dissabte el plat fort el conforma Fumen Musicòleg, que actuà a les 20.00 hores en la plaça de Les Aules; i l'espectacle de la Princesa de la Mochila Amarilla…Balla!, en la plaça Hort dels Corders a la mateixa hora. A més, els més xicotets han gaudit des de les 17.00 fins a les 20.00 hores, en Hort dels Corders, també de Monta Fusta on la fusta i l'habilitat constructiva es conjuminen amb jocs divertits.

Divertits pallassos a Hort dels Corders

Així mateix, el diumenge Xef Nature, en la plaça Major, i el reconegut Rocket Carnival Clownz, en la plaça Hort dels Corders, no deixaran indiferent a ningú. El primer, a les 12.00 hores, transportarà als espectadors a un restaurant a l'aire lliure, amb hort propi que deixarà de costat les noves tecnologies per reconnectar amb la naturalesa amb un menú terapèutic i còmic; el segon, a les 13.00 hores, transformarà la plaça en un circ amb una posada en escena delirant, amb música en directe i una indumentària icònica en homenatge als pallassos del Preston Circus de Liverpool.

Pujar