elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les reines de les festes entreguen al president Carlos Mazón la polsera de la Magdalena 2024

Les reines de les festes entreguen al president Carlos Mazón la polsera de la Magdalena 2024
  • Castelló trau pit en Fitur del caràcter internacional de les seues festes fundacionals que enguany se celebren del 2 al 10 de març

MÉS FOTOS
Les reines de les festes entreguen al president Carlos Mazón la polsera de la Magdalena 2024 - (foto 2)

Les reines de les festes, Lourdes Climent i Vega Torrejón, durant la seua estada en Fitur, li han posat la polsera de la Magdalena 2024 al president de la Generalitat, Carlos Mazón, en presència de l'alcaldessa, Begoña Carrasco; les conselleres de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas; Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero i Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes i la regidora de Festes, Noelia Selma.

“Volem compartir amb el nostre President l'orgull de les nostres festes de la Magdalena, les millors festes del món, que potenciarem perquè siguen més internacionals que mai”, ha destacat l'alcaldessa.

Aquest dijous, amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, el cap del Consell ha realitzat un recorregut pels estands on ha conegut de primera mà l'oferta turística que ha presentat Castelló i que s'assentisca en sis eixos que fan de la ciutat un destí imprescindible amb esport, gastronomia, festa, esdeveniments per a tota la família i quatre quilòmetres de magnífiques platges.

Cal destacar que en aquesta edició de Fitur, la capital de la Plana porta la internacionalització de les festes fundacionals de la ciutat que brillaran com tot la seua esplendor amb la Desfilada de Gaiates el dissabte 27, dia en què el certamen s'obri al públic en general. “Volem fer arribar a tothom les nostres festes fundacionals, el nostre orgull de ser de Castelló”, subratlla la primera edil.

El govern que lidera Begoña Carrasco reforçarà el caràcter internacional de les festes amb l'aposta per aconseguir la millor versió del Festival de Música de Festa i Bandes Internacionals. Un certamen que reuneix bandes de música de festa i als grups d'animació i teatre de carrer capdavanters d'Europa i del món.

Pujar