elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El regidor de Família i Infància es reunix amb l'associació Monofamilias per a escoltar les seues necessitats

El regidor de Família i Infància es reunix amb l'associació Monofamilias per a escoltar les seues necessitats
  • La trobada s'ha dut a terme amb l'objectiu d'escoltar de primera mà les necessitats i preocupacions d'aquesta associació, així com per a establir col·laboracions i sinergies que permeten millorar la qualitat de vida de les famílies monoparentals

Alberto Vidal, regidor de Família i Infància, s'ha reunit amb representants de Monofamilias, associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana, per a escoltar les seues necessitats i establir sinergies que permeten millorar la seua qualitat de vida. “Les famílies monoparentals s'enfronten a desafiaments únics en el seu dia a dia, i és crucial que des de les institucions se'ls brinde el suport necessari per a garantir el seu benestar”, ha indicat l'edil.

Durant la trobada es van tractar diverses qüestions, incloent-hi l'accés a servicis socials, el suport educatiu per als fills de famílies monoparentals, l'enfortiment de xarxes de suport o la promoció d'oportunitats. En aquest sentit, l'edil ha assegurat que “treballarem en col·laboració amb Monofamilias per a identificar àrees de millora i desenvolupar polítiques que responguen als seus principals problemes”.

Vidal ha reiterat en nombroses ocasions el seu ferm suport a aquest col·lectiu, sobretot tenint en compte que a la província de Castelló hi ha un total de 2.735 famílies monoparentals. “Des que arribem al govern estem estudiant diverses iniciatives que donen suport a aquestes famílies buscant solucions que siguen de veritat útils i eficaces”, ha assenyalat.

El Dia de la Família

El regidor de Família i Infància també ha anunciat que, en el Dia de la Família que se celebrarà per primera vegada a Castelló el pròxim 18 de maig, Monofamilias comptarà amb un estand propi. “Amb això volem visibilitzar a les famílies monoparentals, donar a conéixer les accions que duu a terme esta associació i promoure la seua inclusió i reconeixement en la societat”, ha conclòs Vidal.

Pujar