elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Reclam porta el teatre i la dansa a Benicarló, Benicàssim, Orpesa, Betxí, Borriana i Castelló

  La XXVI Mostra de Teatre Reclam, que organitza la Universitat Jaume I de Castelló, ha programat una desena d’obres de teatre, dansa i performance per a la seua tercera setmana de programació que tindrà lloc del 13 al 18 de novembre.

  El dimarts 13 de novembre, a les 19 hores, es podrà veure al Centre Cultural de les Aules de Castelló de la Plana l’obra de teatre On està Mercé?, de la companyia Bandada, clown a capella.

  El dimecres 14 i el dijous 15, a les 12 hores, serà el torn de l’obra Xiquetes que no tenim ni puta idea, que es representarà per al públic escolar a l’Auditori Municipal de Benicarló i al Teatre Municipal de Benicàssim.

  El mateix dimecres, el vestíbul de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS) de l’UJI acollirà tres representacions de la performance Escandall XX, d’Escandall Teatral. Les representacions tindran lloc a les 10.30, 13 i 18 hores.

  El dijous 15 i el divendres 16 de novembre, el Reclam centrarà la seua programació en la dansa. Així, el dijous, a les 13 i a les 18 hores, es podrà veure al vestíbul de la FCS l’espectacle de carrer La Errancia, un espejo contra el que mirarnos, de la companyia La Phármaco.  I el divendres, a les 19 hores, el Centre Cultural San Miguel de la Fundació Caixa Castelló acollirà l’espectacle Bésame 2.0, de A Tempo Dansa.

  El plat fort de la programació del Reclam per aquesta setmana serà la representació de l’obra Ahora todo es noche, de la companyia La Zaranda, el divendres 16 a les 20 hores al Paranimf.

  El Reclam tancarà la setmana el diumenge 18 amb quatre espectacles: Xiquetes que no tenim ni puta idea, a les 17 hores, a l’Espai Cultural d’Orpesa; Què te danses?, de Compañía Improvisada, a les 18 hores, en el Centre Cultural La Mercé de Borriana; Instruccions per a no tenir por si ve La Pastora, a les 19 hores, al Teatre Municipal de Betxí; i 37 Guernika17, de Fernando Hurtado Compañía de Danza, a les 19 hores al Teatre del Raval de Castelló.

   

  Pujar