elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps va fer a Castelló l'any 1928 a. C.? Això és el que diu AEMET

Quin temps va fer a Castelló l'any 1928 a. C.? Això és el que diu AEMET
  • El community manager no ha deixat indiferent amb la seua resposta que acumula milers de visualitzacions

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) publicava aquest matí un tuit en el qual comparava les temperatures de juliol de 1928 i 2023 a Castelló de la Plana. Si bé asseguren que en 1928 “es respirava foc” molta gent dormia “als balcons i al carrer”, encara que en 2023 “estem pitjor”, malgrat que la tecnologia permet a alguns protegir-se de la calor, però “no a tots”.

Aquest missatge obté una resposta una miqueta cridanera: “I de 1928 a. C. hi ha registres? No. Així que no es pot afirmar res”.

El tuit de @mico_kromo no ha deixat indiferent al Community manager d'AEMET que ràpidament ha contestat: “No, de 1928 a. C. no hi ha registres. Són dades de la ciutat i observatori de Castelló i en aqueixes dates no existia l'observatori ni existia la ciutat”.

La resposta porta més de 24.000 visualitzacions, per la qual cosa el missatge s'ha acabat fent viral en aquesta coneguda xarxa social.

“La paciència que teniu”, “vull desdejunar el mateix que el CM” o “mare meua, molt d'ànim”, han sigut algunes de les respostes en suport a la persona encarregada de gestionar la xarxa social d'AEMET.

Pujar