elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quatre dones denuncien agressions sexuals durant la Magdalena

Quatre dones denuncien agressions sexuals durant la Magdalena
  • La Policia Local confirma que va atendre una jove al carrer Tarragona

Quatre dones han denunciat agressions sexuals durant la setmana de festes de la Magdalena, que ha tingut lloc de l'11 al 19 de març.

Segons s'ha informat des de fonts sanitàries, el Servei d'Urgències de l'Hospital General de Castelló ha hagut d'atendre fins a quatre dones durant la setmana festiva.

Per part seua, el regidor de Seguretat, Octavi Traver, ha confirmat que agents de la Policia Local van fer una primera atenció a una xiqueta que denunciava una agressió sexual a l'entorn del carrer Tarragona, en les proximitats de la caserna de la Guàrdia Civil. Encara així, assenyala que és la Policia Nacional la que s'encarrega d'investigar aquests casos.

Referent a això, la regidora d'Igualtat, Verònica Ruiz, ha ha mostrat la seua "consternació màxima" davant aquests fets i ha explicat l'Ajuntament ha instal·lat durant les festes quatre punts violeta en els punts més massificats de la ciutat per a atendre les dones que pogueren patir algun tipus de violència, encara que no s'ha tingut coneixement d'aquestes denúncies a través d'aquests punts.

Així i tot, aquests punts de prevenció i assessorament sí han atés altres 7.260 persones durant la setmana de festes, des de les seues ubicacions en el recinte de concerts, en Maria Agustina, en Na Violant d'*Hongria i en Hort dels Corders.

Pujar