elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Policia Nacional i Policia Local de Castelló dissolen una festa il·legal en una nau industrial a la capital

Policia Nacional i Policia Local de Castelló dissolen una festa il·legal en una nau industrial a la capital
  • Amb la col·laboració de Policia Local de Castelló, es va identificar i va sancionar a una vintena de joves que participaven en la reunió, infringint les mesures imposades en l'Estat d'Alarma

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb Policia Local de Castelló, interrompen i desallotgen una festa il·legal en una nau industrial en la carretera de Borriol. En la festa participaven prop d'una vintena de persones, que han sigut proposades per a sanció, i una jove de 21 anys d'edat, va ser detinguda per un delicte de resistència i desobediència.

Sobre les dues de la matinada, agents de la Policia Nacional localitzaven una possible festa il·legal en la carretera Borriol amb Quadra Borriolench, a prop a l'antic escorxador. Donat l'elevat nombre de persones que es pensava que es trobaven a l'interior, acudeixen en suport agents de la Policia Local de Castelló.

En entrar, els policies van trobar als joves, de festa, consumint begudes alcohòliques i sense observar cap mesura de seguretat, van ser identificades 18 persones i es van realitzar actes de proposta de sanció a totes elles, per incompliment de les mesures, imposades per l'Estat d'Alarma, motivat per l'actual situació Sanitària, amb restriccions de mobilitat i reunió.

Una de les joves que es trobava en la festa, va ser detinguda per un delicte de resistència i desobediència, després de negar-se reiteradament a abandonar el lloc, malgrat ser instada a això pels policies que li demanaven que marxara a la seua casa, que no podia romandre al carrer a aqueixes hores, per la qual cosa va ser traslladada a dependències policials.

Els agents de Policia Local van situar patrulles d'atestats en els llocs d'eixida de la festa, ja que els assistents, que molts d'ells havien consumit alcohol, malgrat els advertiments, van decidir agafar el cotxe. Es va fer una denúncia per alcoholèmia i una altra a un jove per conduir no tenint les capacitats per a fer-ho, ja que portava un braç enguixat.

Actualment, donada la situació epidemiològica, la Policia Nacional i la Policia Local de Castelló, vigilen especialment zones rurals, industrials i habitatges que per ubicació, poden ser utilitzades per a aquesta mena d'esdeveniments.

Pujar