elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La plaça Espanya acollirà la II edició del concurs internacional de paella amb pilotes de Nadal

La plaça Espanya acollirà la II edició del concurs internacional de paella amb pilotes de Nadal
  • Organitzat pel Patronat de Turisme, aquest concurs reunirà 30 parelles que competiran per oferir la millor versió d'aquest tradicional plat nadalenc

La regidoria de Turisme, dirigida per Arantxa Miralles, ha organitzat la II edició del concurs internacional de paella amb pilotes de Nadal, un certamen que es celebrarà en la plaça Espanya i en el qual 30 parelles competiran per oferir la millor versió d'aquest tradicional plat. El concurs serà de 10.00 hores a 14.00 hores i, de manera simultània, la regidoria de Gent Gran aportarà una paella monumental.

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha assegurat que “per a donar la benvinguda a les festes nadalenques hem decidit organitzar aquest concurs que, a més, posa en valor un plat molt arrelat a la província de Castelló i que ja forma part de la nostra cultura gastronòmica local”. També ha assegurat que “aquest tipus d'iniciatives van en la línia de potenciar la gastronomia castellonenca com a referent turístic, al mateix temps que construïm una ciutat viva i dinàmica”.

Pujar