elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ortolá es reuneix amb els veïns del barri del Sensal per a escoltar les seues necessitats

Ortolá es reuneix amb els veïns del barri del Sensal per a escoltar les seues necessitats

    El tinent alcalde del Districte Sud i regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolá, s'ha reunit amb els veïns del barri del Sensal per a escoltar les seues principals necessitats amb l'objectiu de traslladar-les a les diferents àrees del govern municipal i buscar solucions que milloren la qualitat de vida de la zona.

    “Escoltar els nostres veïns és una prioritat en la nostra manera de fer política, ja que creiem fermament en la participació ciutadans i en la construcció de solucions que siguen una resposta real i eficaç a les seues preocupacions”, ha indicat l'edil.

    En coordinació amb la regidoria d'Habitatge, que dirigeix Sergio Toledo, el primer Tinent Alcalde del districte Sud ha aprofitat l'ocasió per a explicar als veïns la tipologia i ubicació dels 120 habitatges de protecció pública que la Generalitat Valenciana construirà en la zona després de la cessió gratuïta de dues parcel·les per part de l'Ajuntament. Cal recordar que l'Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana estan treballant de manera coordinada per a dur a terme aquest projecte que té l'objectiu de garantir un dret bàsic com és l'accés a l'habitatge.

    A més, l'edil ha explicat als ciutadans el pla d'acció que s'està implementant des de la regidoria de Seguretat i Emergències per a aconseguir una ciutat més segura. En aquest sentit, Ortolá ha assegurat que “hem pogut explicar als veïns de la zona en primera persona algunes de les accions més rellevants que estem duent a terme amb l'objectiu de continuar disminuint els índexs de delinqüència”.

    Pujar