elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos nous restaurants de menjar ràpid obrin a Castelló

Dos nous restaurants de menjar ràpid obrin a Castelló
  • Un serà de menjar mexicà i un altre d'hamburgueses

Dos nous locals de menjar ràpid s'obriran al públic a la ciutat de Castelló. Un d'ells és el Tac Bell, on serveixen plats mexicans com els tacs i ruquets i un altre el Popeyes, l'especialitat del qual són les hamburgueses de pollastre fregit. La construcció de tots dos edificis has sigut aprovada aquest dijous per la Junta de Govern Local.

L'edifici del restaurant de servei ràpid i venda de plats preparats, Tac Bell, es trobarà en un edifici dins del recinte del Carrefour de Castelló, en l'Avinguda de la Mar, 65.

D'altra banda, la cadena Popeyes, s'instal·larà al carrer Torralba del Pinar, 16, quedant cara a cara amb el de menjar mexicà. A més, a la cadena d'hamburgueses, també li han aprovat la instal·lació de de el servei addicional de jocs infantils.

De moment l'establiment de la cadena de pollastre fregit serà el primer a la ciutat, mentre que el Tac Bell ja compta amb un local en el centre comercial La Salera.

La zona de l'Avinguda de la Mar, on s'edificaran tots dos establiments, ja compta amb altres serveis de menjar ràpid, com són el KFC, Mc Donald’s i Burger King.

Pujar