elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Medieval prendrà el centre de Castelló del 5 al 10 de desembre

El Mercat Medieval prendrà el centre de Castelló del 5 al 10 de desembre
  • Amb més de 150 espectacles i 100 llocs, els vianants podran gaudir de nombroses tradicions de l'època i conéixer productes artesanals de primera qualitat fabricats per comerciants locals

MÉS FOTOS
El Mercat Medieval prendrà el centre de Castelló del 5 al 10 de desembre - (foto 2)

L'Ajuntament de Castelló, de la mà del regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, ha presentat una nova edició del Mercat Medieval que enguany tindrà lloc del 5 al 10 de desembre als carrers Major, Cavallers, plaça de les Aules i plaça Major. Amb més de 150 espectacles i al voltant de 100 llocs, el centre de la ciutat es convertirà en una ciutat medieval en la qual els vianants podran gaudir de nombroses tradicions de l'època i conéixer productes artesanals de primera qualitat fabricats per comerciants locals.

La inauguració serà el dimarts 5 de novembre a les 17.00 hores i els altres dies estarà obert d'11.00 hores a 22.00 hores. Teatres de titelles, música en viu, desfilades, xanquers, joglars, bufons, racó infantil, mags, zones gastronòmiques, animació itinerant amb foc, concursos interactius o balls medievals són alguns dels atractius que s'aniran succeint en una intensa programació que tenyirà els carrers de la capital de la Plana d'un ambient festiu relacionat amb el món medieval.

En la presentació, que també ha comptat amb la presència de Vicente Herrera, gerent de Culthisme, entitat organitzadora de la fira, Vidal ha explicat els detalls d'aquest esdeveniment que cada any reuneix centenars de ciutadans en el centre de Castelló. “En l'edició d'enguany hi haurà més activitats als carrers, en concret se succeiran cada 20 minutos per a mantindre la vida i el moviment durant tota la jornada. A més, per a donar-li més presència al mercat a la ciutat, hem volgut incloure la plaça Major entre les zones en les quals hi haurà posats i activitats”, assenyala Vidal.

Vidal també ha assegurat que “el Mercat Medieval és molt més que un esdeveniment cultural, és una peça important per al creixement econòmic local i per a l'atractiu turístic de la ciutat. A través d'iniciatives com aquesta estem construint una ciutat viva i dinàmica mentre donem suport als nostres comerciants”.

Per part seua, Vicente Herrera ha explicat que “cal destacar la participació de diferents associacions de recreació històrica vinculades a la ciutat i a la província de Castelló, que han volgut participar. Alguns d'ells són els Cavallers Templers de Castelló, la Germandat dels Cavallers de la Conquesta o la secció de Bombos i Tambors de la confraria de Santa María Magdalena.Final del formulario

Pujar