elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mare de Déu del Lledó visita el Centre Penitenciari de Castelló

La Mare de Déu del Lledó visita el Centre Penitenciari de Castelló
  • L'alcaldessa acompanya a la Mare de Déu del Lledó al Centre Penitenciari de Castelló

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat del ‘Perot’, el regidor d'Agricultura, Vicent Sales, a més d'altres regidors del govern municipal; membres de la Pastoral Penitenciària i de la Real Confraria del Lledó, ha acompanyat aquesta vesprada a la Mare de *Déu del Lledó en la seua visita al Centre Penitenciari de Castelló. Un acte que ha sigut coordinat des de la Pastoral Penitenciària en el marc de la programació pel Centenari de la Coronació de la Verge.

La primera edil ha posat en valor el pelegrinatge de la Mare de Déu del Lledó per diferents punts de la ciutat, “en aquesta ocasió fent partícip als membres de la Pastoral Penitenciària, amb la visita als interns i funcionaris del Centre Penitenciari de Castelló”.

Després de recórrer els mòduls de la presó, la imatge ha recorregut en processó la plaça Espanya, Cronista Muntaner, Useres, Pintor Sorolla i Pintor Oliet fins a arribar a la parròquia San José Obrer on ha sigut rebuda pels veïns del barri. Després de la recepció s'ha realitzat una ofrena floral.

 

Pujar