elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mare de Déu del Lledó visita el cementeri de Castelló

La Mare de Déu del Lledó visita el cementeri de Castelló
  • Sales: “La visita de la Mare de Déu del Lledó al cementiri ret homenatge als qui van ser els primers a tenir aquesta devoció per la patrona i ens la van transmetre"

Vicent Sales, regidor d'Agricultura i Perot, ha acompanyat a la Mare de Déudel Lledó en la seva visita al Cementiri de San José, en commemoració del Centenari de la seva Coronació. Una mostra de respecte del Govern Municipal cap a la tradició i la devoció cap a la patrona de Castelló.

Durant la celebració, Sales ha intervingut com Perot, oferint unes paraules als presents, destacant que: "Reunir-nos en aquest Camp Sant és especial perquè ens connecta amb les nostres arrels, amb els nostres avantpassats. És connectar amb tots aquells castellonencs que no sols van ser els primers a tenir aquesta devoció mariana, sinó que també ens la van transmetre".

Així mateix, ha conclòs mostrant el seu orgull en ocupar aquest càrrec: "És un honor poder ser el Perot, ja que representa la connexió de Castelló amb el millor de la seva història". Durant la visita, el Cor Pentecosta ha amenitzat la cerimònia amb els càntics en honor a la patrona.

Pujar