elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor de manera sobtada el periodista de Castelló Daniel Llorens

Mor de manera sobtada el periodista de Castelló Daniel Llorens
  • Actualment era el cap de premsa dels ajuntaments de la Vall d'Alba i Sant Joan de Moró, i de l'Associació de Tècnics Ceràmics de Castelló

Commoció entre la premsa de Castelló després de conéixer-se la sobtada mort de Daniel Llorens, periodista que actualment s'encarregava de la comunicació institucional de l'Ajuntament de la Vall d'Alba, Les Useres o Sant Joan de Moró, i també de l'Associació de Tècnics Ceràmics de Castelló.

Redactor de Llevant de Castelló, Mediterrani i El Mundo, Daniel Llorens ha dedicat tota la seua vida al periodisme amb autèntica passió. Era la seua passió.

Pròxim i atent sempre amb els companys de professió, Daniel Llorens sempre ha estat a l'altre costat del telèfon quan els periodistes hem necessitat algun tipus d'informació.

Persona de gran confiança de Marta Barrachina, actual presidenta de la Diputació de Castelló, qui li ha dedicat un sentit post en Instagram després de conéixer-se la mort del periodista.

També l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha suspés alguns actes previstos en l'agenda d'este dilluns.

Daniel Llorens, un gran col·leccionista de Pepa Flores -Marisol-, a la qual admirava, ha deixat este món als 59 anys d'un infart que esta vegada no va poder superar. Fa uns 15 anys el periodista ja va patir un altre infart del qual es va recuperar.

Descansa en pau, Dani

Pujar