elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Magdalena 2023 | Tota la programació d'aquest dijous 16 de març

Magdalena 2023 | Tota la programació d'aquest dijous 16 de març
  • La ciutat recupera el Coso Multicolor, es dispararà una mascletà en honor al CD Castelló i dos correfocs recorreran barris de la ciutat

Castelló es troba submergida de ple en la seua setmana gran de festes de la Magdalena i aquest dijous durant tot el dia hi haurà actes culturals i festers al voltant de la ciutat i totes les persones que visiten Castelló podran gaudir d'una àmplia diversitat en la programació. Aquests són alguns dels actes destacables per al dijous 16 de març.

Al llarg del dia es podrà gaudir de diferents espectacles en les Gaiates, on bandes de música de tot el món amenitzaran la ciutat en diferents moments amb els punts FAMM.

A més, tindrà lloc la Quarta jornada del XXVII Concurs de mascletaes ‘Ciutat de Castelló’ dedicada en aquesta ocasió al Club Deportivo Castellón, amb una gran mascletà de Pibierzo de més de 200 quilos de pólvora.

Ja a la vesprada realitzarà en la plaça Major la XXII Mostra de Música i Folklore Regional però, sens dubte l'acte del dia serà l'esperat retorn del Coso Multicolor, a les 17 hores.

A la nit es realitzarà el tradicional Sopar de Colles i els concerts de Lèpoka i Celtas Cortos. Les actuacions continuen a les 23:00h amb la Magdalena Romàntica en la Plaça Major i, a més, hi haurà Correfocs en la zona de l'UJI i l'avinguda València a les 22 hores.

Pots consultar en AQUEST ENLLAÇ tota la programació oficial completa de les festes i consulta ACÍ la programació de revetles de collas i gaiatas.

Programació del dijous 16 de març

09:30h 3ª jornada de la IV Caravana festera cap a la Mascletà amb la participació de carros engalanats i gaiates que, partint de la gaiata 19 (La Cultural), recorrerà els sectors 17 (Tir de Colom), 4 (L´Armelar), 3 (Porta del Sol), 5 (Horts dels Corders) i 6 (Farola-Ravalet) per a finalitzar en el Recinte de la Mascletà

10:45h En la plaça  Santa Clara, animació infantil amb l’espectacle itinerant "ÉSSERS". Patrocina CC La Salera.

11:00h Punt FAMM en la gaiata 5 Hort dels Corders, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Països Baixos Showfanfare Advendo.

11:00h Espectacle infantil en la plaça  Major amb l'espectacle "LAS AVENTURAS DE PENEQUE EL VALIENTE". Patrocina CC La Salera.

11:00h Homenatge a les empreses col·laboradores con el Patronat de Festes en el Palau de la Festa.

12:00h Punt FAMM en la gaiata 6 La Farola-Ravalet, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Països Baixos Showfanfare Advendo.

12:00h Punt FAMM en la gaiata 14 Castàlia, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Polònia Mazoretky Scarlet i orkiestra KWK Knurow.

12:00h Punt FAMM en la gaiata 9 L´Espartera, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda d’Ucraïna Barvynok.

12:15h En la plaça Santa Clara, animació infantil amb l'espectacle itinerant "ÉSSERS". Patrocina CC La Salera.

12:30h Espectacle infantil en la plaça  Major amb l'espectacle "MAI PLOU A GUST DE TOTS". Patrocina CC La Salera.

12:30h  Visita de les reines de les festes i les seues corts d’honor a la gaiata 7, Cor de la Ciutat.

13:00h Punt FAMM en la gaiata 11 Forn del Pla, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Polònia Mazoretky Scarlet i orkiestra KWK Knurow.

13:00h Punt FAMM en la gaiata 16 Rafalafena, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda d’Ucraïna Barvynok.

14:00h Quarta jornada del XXVII Concurs de mascletaes Ciutat de Castelló en el carrer Maria Rosa Molas, dedicada al CE Castelló, amb la participació de Pirotecnia Pibierzo. Patrocina OBRAMAT.

17:00h En la Plaça de Bous, jònecs de Fuente Ymbro per a Daniel Medina, el Ceci, qui debutarà amb picadors i Aaron Rull, qui debutarà amb picadors.

17:00h Cos Multicolor. Desfilada de carrosses amb batalla de confeti pel circuit format en el bulevard Blasco Ibáñez. Patrocina BP Energía.

17:00h Actuació de Pepe Roc DJ en la plaça Tetuan. Organitza els Cavallers de la Conquesta.

17:30h XXII Mostra de música i folklore regional, en la plaça Major, amb la participació del Grup Folklòric del Centre Aragonés Organitza: Centre Aragonés de Castelló.

18:00h En el Teatre del Raval, actuació del grup Amigos del teatro amb l’obra «Mortis causa», d’Antonio J. Arbeloa. Patrocina Fundació Dávalos-Fletcher.

18:00h Actuació de Vudú en la plaça de les Aules. Organitza la Colla del Rei Barbut.

18:00h Actuació d’Amor de Madre en el carrer Lluís Vives. Organitza la Colla Bacalao.

19:00h Punt FAMM en la gaiata 15 Sequiol, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de la República Txeca Dream Stars Team i Fanfare Ostrava.

19:00h Punt FAMM en la gaiata 4 L´Armelar, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Polònia Mazoretky Scarlet i orkiestra KWK Knurow.

19:00h Mostra folklòrica en la plaça Major amb el grup de danses El Forcat. Patrocina Fundació Dávalos-Fletcher.

19:00h Visita de les reines de les festes i les seues corts d’honor a la gaiata 2, Fadrell.

19:45h Visita de les reines de les festes i les seues corts d’honor a la gaiata 4, L’Armelar.

20:00h Punt FAMM en la gaiata 18 Crémor, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de la República Txeca Dream Stars Team i Fanfare Ostrava.

20:00h Punt FAMM en la gaiata 3 Porta del Sol, al costat de la seua gaiata, amb l'actuació de la banda de Polònia Mazoretky Scarlet i orkiestra KWK Knurow.

20:30h Visita de les reines de les festes i les seues corts d’honor a la gaiata 17, Tir de Colom.

21:30h Sopar de colles. Sopar de pa i porta en el Palau. Organitza: Federació Colles de Castelló.

22:30h Concert en el Recinte de Fires i Mercats amb l'actuació de LÈPOKA i CELTAS CORTOS. Patrocina Estrella Damm.

23:00h MAGDALENA ROMÀNTICA en la plaça Major, amb la participació dels grups de la Festa de la Rosa de Castelló, Rosa de Maig i Kabòcafé i amb l'actuació de Barbara Breva.

22:00h Correfocs en la zona de l’UJI al carrer Jesús Martí Martin, a càrrec de la Diabolica de Morvedre.

22:00h Correfocs al final de l’avinguda València, carrer Riu Adra, a càrrec de Diables de Castelló.

23:00h Actuacions en els sectors gaiaters.

23:00h Revetla a càrrec de Simples en la plaça de les Aules. Organitza la Colla Rei Barbut

23:45h Actuació de Kasparov en el carrer Lluís Vives. Organitza la Colla Bacalao

Pujar