elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'UJI programa cursos d'operacions amb drons, programació PHP, direcció de projectes i plans d'igualtat

  La Universitat Jaume I proposa per al mes d'octubre activitats de formació contínua, destinades a les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements i als professionals directament relacionats amb l'especialitat de l'estudi.

  Dilluns que ve, 4 d'octubre, comença un curs avançat en «Operacions i manteniment d'aeronaus no tripulades per a les seues aplicacions en Agricultura, Arquitectura, Topografia i Continguts Audiovisuals». De 90 hores de duració, aquest curs va enfocat a obtindre coneixements de mecànica, manteniment i perícia en el pilotatge d'aeronaus no tripulades. Es tracta d'una iniciativa dels departaments de Ciències Agràries i del Medi Natural i d'Enginyeria de Sistemes Industrials de l'UJI amb la col·laboració d'especialistes de Alvol Drone Solution.

  Per al 6 d'octubre, l'UJI proposa una jornada gratuïta, en format en línia, amb el títol «Dirigir Projectes sense Eines», pensada per a diferenciar el que suposa administrar projectes i dirigir projectes. De la mà de Bernardo Martínez, enginyer industrial, professor associat del Departament d'Enginyeria Mecànica i Construcció de l'UJI i director del Project Management Màster, els participants coneixeran la importància de la presa de decisions en la direcció d'un projecte.

  Un curs en línia sobre «Programació PHP i Symfony» està previst per al 8 d'octubre. Symfony i PHP són un framework i un llenguatge de programació per a la creació d'aplicacions web. A Castelló és utilitzat per moltes empreses del sector com ara Cuatroochenta, Events Case, Whitebox Office, Open Boreal Systems, Take a Chef o Record go. La Fundació Universitat Jaume I-Empresa proposa aquest curs davant la falta de professionals amb coneixements d'aquest framework.

  El curs «Obligacions de les empreses quant a la Igualtat. Desenvolupament de Plans d'igualtat i nous decrets» es desenvoluparà del 19 d'octubre al 22 de novembre en horari de vesprades. Aquesta formació respon a la necessitat de les empreses i entitats d'adequar-se a l'actualització de la normativa espanyola d'igualtat. Està impartit per la professora de Psicologia Social de la Universitat Jaume I, investigadora i experta en Estudis de Gènere, Eva Cifre; i Ana Maria Moltó-Molina, agent d'Igualtat, investigadora i especialista en Plans d'Igualtat. Es tracta d'un programa de modalitat semipresencial, en 5 sessions, que pretén, entre altres objectius, conéixer què és la perspectiva de gènere i com incorporar-la en diferents processos de recursos humans de l'empresa, aprendre a elaborar un Pla d'Igualtat (Llei d'igualtat 3/2007 i RD 6/2019), a crear un protocol de prevenció d'assetjament sexual (Llei d'igualtat 3/2007) i a analitzar la bretxa salarial (RD 901/2020).

  Tota la informació sobre cursos de formació contínua està disponible en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: www.fue.uji.es/formacion/cursos i a través de la pàgina web de la Universitat www.uji.es

  Pujar