elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Hospital Provincial de Castelló prepara un homenatge pòstum a l'oncòloga Carmen Herrero

L'Hospital Provincial de Castelló prepara un homenatge pòstum a l'oncòloga Carmen Herrero
  • La prestigiosa doctora va morir el mes d'agost passat deixant una petjada inesborrable entre els seus companys del centre oncològic de referència a Espanya

L'Hospital Provincial de Castelló rendirà un homenatge pòstum a la doctora Carmen Herrero Vicent, filla del metge Pascual Herrero, qui també va ser director territorial de la conselleria de Sanitat, i la metge en l'àmbit rural i laboral, Esmeralda Vicent.

Carmen Herrero va morir el passat 5 d'agost als 37 anys d'un càncer gàstric metastásico. Amb una carrera brillant a la seua esquena, era membre de la Reial Acadèmia Valenciana de Medicina i va guanyar el premi a la Millor Tesi Doctoral 2018-2019 que atorga el Col·legi de Metges de València, estava especialitzada en el tractament de tumors de mama i ginecològics. La seua tesi doctoral sobre càncer de mama triple negatiu va ser qualificada amb Cum Laudem. A més, durant cinc anys es va formar en l'Institut  Valencià d'Oncologia (IVO).

Filla, germana i neboda de metges, Carmen Herrero va rebre el Premi Professor Antonio Llombart Rodríguez de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, que li va permetre ingressar en la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat.

Ara, l'Hospital Provincial de Castelló al qual tant de temps va dedicar i on va fer grans amics, ha preparat un homenatge pòstum a esta mèdic d'Onda, previst per al dijous 18 de gener a les 14.00 hores al Jardí situat al costat de l'edifici Oncologia.

Pujar